Аудит зовнішньої політики: Україна-Білорусь

Аудит зовнішньої політики: Україна-Білорусь

8 червня Інститут світової політики презентує дослідження "Аудит зовнішньої політики: Україна-Білорусь".

Дискусійну записку щодо українсько-білоруських відносин підготували Олена Бетлій, аналітик Інституту світової політики, Євгеній Прейгерман, керівник експертної ініціативи “Мінський діалог”; голова Ради Дискусійно-аналітичного співтовариства “Ліберальний клуб”.

До участі в обговоренні запрошені українські та білоруські дипломати, особи, які приймають рішення, та представники експертної та бізнес спільнот. Свою участь уже підтвердили Валентин Величко, Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Білорусь в Україні, Роман Безсмертний, Надзвичайний та Повноважний Посол України в Республіці Білорусь (2010-2011 рр.), Андрей Скріба, PhD, науковий співробітник Дослідницького центру Інституту приватизації та менеджменту (Мінськ).

Захід відбудеться 8 червня об 11.00 в Українському кризовому медіа центрі, вул. Хрещатик, 2 (Український дім).

Раніше ІСП презентував аудит українсько-німецьких, українсько-американських, українсько-турецьких, українсько-угорських та українсько-австрійських відносин.

Презентація реалізується за підтримки Чорноморського фонду для регіональної співпраці Німецького Фонду Маршалла (GMF) та Pact Білорусь, що фінансуються Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). ІСП також висловлює вдячність Міжнародному фонду Відродження, Фонду розвитку аналітичних центрів та Посольству Швеції (SIDA).

Для реєстрації просимо звертатися до Оксани Савчук за телефоном +38 097 605 98 45, або на електронну пошту:[email protected]

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: