«Стоп шкільний терор: як зупинити дитяче насилля» (Дослідження)

«Стоп шкільний терор: як зупинити дитяче насилля» (Дослідження)
Ілюстрація булінгу. Фото з відкритих джерел

28 листопада, вівторок, об 11:00 в прес-центрі «Главкома» (м. Київ, вул. Шовковична, 8/20) відбудеться прес-конференція на тему: «Стоп шкільний терор: як зупинити дитяче насилля» (Дослідження)

 Запрошені гості: Олег Зарубінський, директор Українського інституту дослідження екстремізму (УІДЕ); Богдан Петренко, автор дослідження, заступник директора УІДЕ.

Експерти Українського інституту дослідження екстремізму викладуть результати дослідження проблеми булінгу в шкільному середовищі. Розкажуть про причини, які стимулюють дітей цькувати одне одного та наслідки знущань для жертв насилля, переслідувачів та дітей, на чиїх очах відбуваються знущання. Дослідники звернуть увагу на українські особливості булінгу та специфіку протистояння цьому явищу у нашій країні. Проаналізують західний досвід протистояння шкільному терору. Дадуть рекомендації школам та державним органам, які дозволяють знизити насилля у школах. Поділяться алгоритмом для батьків – як діяти у ситуації, коли дитина стала жертвою знущань у школі.

Акредитація: 2535474

#

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: