«Екватор» виконання Національної стратегії з прав людини: зміни і нові виклики»

«Екватор» виконання Національної стратегії з прав людини: зміни і нові виклики»
Світлина з відкритих джерел

У п’ятницю, 6 квітня, о 13:30 в ІА «Главком» (м. Київ, вул. Шовковична, 8/20) відбудеться прес-конференція на тему: «Екватор» виконання Національної стратегії з прав людини: зміни і нові виклики»

Запрошені гості: Владислав Власюк, генеральний директор Директорату з прав людини, доступу до правосуддя та правової обізнаності Міністерства юстиції України; Ксенія Семьоркіна, координаторка моніторингу імплементації Національної стратегії у сфері прав людини; Тетяна Печончик, голова Центру інформації про права людини;Тетяна Дурнєва, виконавчий директор ГО "Громадський Холдинг "Група впливу".

Учасники прес-конференції будуть говорити про актуальні питання втілення в життя Національної стратегії у сфері прав людини, яку було затверджено президентом України у 2015 році. Стратегія розрахована на 5 років. Враховуючи зміни в країні, які відбулися за два з половиною роки, та ряд нових викликів, за результатами громадського обговорення стану реалізації Нацстратегії було рекомендовано внести зміни до плану дій з її реалізації. Які зміни плануються, як відбуватиметься співпраця органів влади та громадськості для більш ефективної імплементації стратегії, а також плани на наступні два роки.

Акредитація: 2535474

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: