«Становище української мови в 2018 році»

«Становище української мови в 2018 році»
Світлина з відкритих джерел

8 листопада, об 11.00 у прес-центрі «Главкому» (вул. Шовковична,  8/20) Напередодні Дня української писемності та мови відбудеться презентація підсумків аналітичного огляду «Становище української мови в 2018 році».

Запрошені гості: Сергій Стуканов, координатор проекту «Становище української мови»; Тарас Шамайда, співкоординатор руху «Простір свободи».

Учасники прес-конференції розкажуть про те, які зміни відбулися в становищі української мови у ключових сферах суспільного життя за останній рік? Як на мовні процеси вплинули законодавчі нововведення? Скільки людей розмовляють українською та іншими мовами? Якою є насправді частка української мови на радіо й телебаченні і як ці показники змінюються з роками? Яка частка газет та книг видається українською? Що відбувається з мовою в освіті та сфері послуг? Під час пес-конференції буде представлено унікальний аналітичний огляд «Становище української мови», який дозволяє на основі даних соціології, статистики, моніторингових та аналітичних досліджень у цифрах і фактах проаналізувати динаміку мовних процесів в Україні.

Акредитація:  (044) 2535474

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: