«Знищення української церкви в окупованому Криму»

«Знищення української церкви в окупованому Криму»
Храм УПЦ КП в окупованому Криму. Світлина з відкритих джерел

12 лютого 2019, вівторок,  о 12.00 в прес-центрі ІА  «Главком» (Київ, вул. Шовковична, 8/20) відбудеться прес-конференція «Знищення української церкви в окупованому Криму».

Запрошені гості: Климент, Архієпископ Сімферопольський і Кримський; Андрій Щекун, директор ДП «Національне газетно-журнальне видавництво».
Учасники прес-конференції будуть говорити про те, як окупанти виганяють українського священника з приміщення Кафедрального собору святих рівноапостольних Володимира і Ольги в Сімферополі. Основною причиною окупанти називають - неперереєстрація за російським законодавством оренди приміщення. Найгірше те в цій ситуації, що українська влада з 2014 року не вирішила питання власності цього приміщення на користь тоді УПЦ КП. При тому, що були підготовлені всі необхідні документи для правових рішень Кабінету Міністрів України. Бездіяльність чиновників Міністерство культури України у вирішенні цього питання та Кабінету міністрів України довели до загрози знищення української церкви в окупованому Криму.

Акредитація: (044) 253 54 74

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: