«Запуск газогону «Північний Потік – 2» через Балтійське море?»

«Запуск газогону «Північний Потік – 2» через Балтійське море?»
Світлина з відкритих джерел

22 листопада 2019, п’ятниця, об 11:00 в пресцентрі ІА «Главком» (Шовковична, 8/20) відбудеться пресконференція на тему: «Запуск газогону «Північний Потік – 2» через Балтійське море?»

Запрошені гості: президент Центру глобалістики «Стратегія XXI» Михайло Гончар; співкоординатор ГІ «Бурштиновий шлях», директор ЦСД «Український меридіан» Дмитро Левусь;  виконавчий директор БФ «Акцент» Олег Лісний.

Учасники заходу проаналізують наступні питання: які проблеми та небезпеки, пов’язані з узгодженням між Кремлем та його європейськими партнерами закінчення будівництва та процедури запуску газогону «Північний Потік – 2» через Балтійське море? Чи означає це принципову та повну відмову РФ від транзиту газу через територію України? Чи у Європі закрили очі на те, що газопровід погіршить екологічну ситуацію на Балтиці та пройде через місця затоплення СРСР хімічної зброї? Як Москва у інформаційній кампанії забезпечує прихильність європейців? Що ще можна зробити Україні задля того, аби запобігти будівництву «Північного Потоку – 2» та наочно продемонструвати його загрози для енергетичної та екологічної безпеки, та й інституційної єдності Європи?

Акредитація: (044) 253 54 74

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: