«Смак Свободи»
20 лютого 2020, четвер, о 12:00 в пресцентрі ІА «Главком» (Шовковична, 8/20) відбудеться пресконференція на тему: «Смак Свободи». Запрошені гості: Ольга Вієру, директорка Українського дому; Марія Сенчило, етнографиня; Алла Савченко і Олена Моренцова, організатори публічної дискусії «Смак і сіль української кухні»; Лариса Латипова, співавторка проекту «Авторська кухня українська». Кухня будь-якої країни — це частина її культури. У випадку України, кухня — це філософія ставлення до життя. За радянських часів закріпився стереотип, нібито наша кухня — це проста селянська їжа, їжа «робітничого класу». Насправді ж багатогранність й аристократизм поняття «українська кухня» розкривається у вишуканості рецептів, традиціях для створення затишку під час кожної трапези, унікальних для свого часу раціонах здорового харчування для дітей, дорослих, вагітних, людей літнього віку. як зробити українську кухню модною? Акредитація: (044) 253 54 74
Коментарі — 0