«Шоу в деле Шеремета - способ похоронить другое важное дело». Мухарский обнародовал обращение к президенту

«Шоу в деле Шеремета - способ похоронить другое важное дело». Мухарский обнародовал обращение к президенту
Антон Мухарский написал открытое письмо Зеленскому

Буквально за час пост Мухарского в «Фейсбуке» был удален из-за жалоб

Украинский актер и шоумен Антон Мухарский, у которого в квартире ночью прошли обыски, написал открытое письмо президенту Владимиру Зеленскому, в котором жестко раскритиковал ход расследования убийства журналиста Павла Шеремета. В частности, Мухарский сравнил события последних двух дней с шоу, «которыми так славится 95-й квартал».

Следует отметить, что буквально за час этот пост Мухарского был удален с «Фейсбука» из-за жалоб, о чем автор сообщил в соцсетях.

screenshot_3_19

А дальше «Главком» приводит полный текст «удаленного службой поддержки «Фейсбук» обращение шоумена Мухарского к президенту Зеленского:

«Шановний Володимире Олександровичу, Володєнька, Вова…. Сьогодні до моєї приватної квартири на Подолі, що належить мені на підставах договору купівлі-продажу від 25 червня 2003 року, о 5.50. годині ранку, без попередження, висадивши спецзасобами вхідні двері, увірвалися люди в камуфляжній формі, бронежилетах та захисних масках. Не надавши жодних документів на підставах чого здійснюється обшук, мотивуючи свої вчинки «необхідністю проведення невідкладних оперативно-слідчих дій», вони, поклавши орендарів обличчями на підлогу, понад 5 годин обшукували квартиру. Вилучивши у орендарів телефони та комп»ютерну техніку, так звані «спецпризначенці» залишили квартиру, так і не пояснивши причину свого візиту, та не надавши протокол обшуку, що грубо порушує усі існуючі законні права на захист житла, прав і свобод громадян у демократичній країні (та чи демократичній - це вже велике питання?). Обставини цього інциденту встановить слідство, розставивши все на свої місця. Зараз над цим вже працюють кримінальні юристи. Але мій лист про інше…

Про вміння організовувати ШОУ, якими так славиться 95-й квартал! Як людина дотична до телевізійної професії я, можливо, не гірше за тебе знаю, що наявність сильної сценарної групи – є головною запорукою успіху будь якого проекту, навіть якщо він і називається «Справа Павла Шеремета» і в якому я особисто вбачаю всі елементи публічного шоу з метою дискредитувати увесь волонтерський, добровольчий рух.

Цинічно знищити репутації та долі тих, хто у найважчі для країни часи виніс на своїх плечах тягар російсько-української війни в той час як ти на радість олігархам та «русскому міру» строчив х…єм по роялю, або називав Україну «повією». Єдине, що замість Юзіка, Жєні і Лєни у тебе зараз на підтанцьовках Аваков в ролі міністра МВС, Рябошапка в ролі генпрокурора, та керівники силових структур, що розігрують перед нами фарс-комедію про людей у «футболках з характерними принтами», виривають з контексту телефонних розмов емоційні фрази, видаючи їх за «беззаперечні докази провини підозрюваних». А ще постійно вкидають у інформпростір свідоцтва наявності у волонтерів «машин-квартір-дач», з очевидною і неприхованою метою продемонструвати народу, мовляв: «понаживалися під час війни патріоти срані»!!!

Але вже в чому я стовідсотково компетентніший за тебе, так в це – у вмінні влади, нахабно, публічно, цинічно нищити в інформаційному просторі репутацію та долі небажаних їй людей. Понад чотири з половиною роки я тагався по українських судах де кричущо і неприховано порушувалися всі можливі форми судочинства. Стикався в державних інстанціях з фактами підробки документів, підлогів, неправдивих свідчень, протизаконного затягування справи.

В той час як проросійські та бульварні українські ЗМІ (не виключаючи знайомого тобі телеканалу 1+1) системно ліпили з мене образ «страшного нацика» та «злісного аліментника». І це при тому, що я НІКОЛИ не був внесений в реєстр боржників, залишивши дітям купу майна та виплативши мільйони гривень!!! Але коли до цієї публічної травлі, лобіюючи проект «Чужих дітей не буває» підключилися вищі посадові особи держави міністр юстиції Петренко та представник президента у ВР Ірина Луценко, мої нерви не витримали! «ШОУ так ШОУ» - вирішив я, повісивши труси на двері Оболонського суду. І, о диво! За пів року, всі суди минулися, всі несправедливо нараховані боги було скасовано, ми нарешті залагодили усі фінансові та юридичні справи з державою. Але для значної частини «простого люду» переважну частину якого складають твої виборці, я й досі лишився «злісним аліментником та націонал-фашистом». Народ хоче шоу! Народ любить шоу! Народ радісно аплодує президенту-шоумену! Публічний розголос творить дива! «Не важливо хто ти є. Важливо те, що про тебе скажуть в телевізорі» Ця нехитра формула нинішніх інформаційних воєн як ніколи дієва. Назвавшись в серіалі «Слуга народу» Президентом України ти ним став! Звинувативши на увесь світ воїнів АТО, волонтерів, медиків «вбивцями Павла Шеремета» - ти зробив їх такими в уяві власного електорату, що обирає собі за президента героя комедійного серіалу, яким ти по суті є – актором, що промовляє чужі слова не справжнім голосом.

Сценаристи, що пишуть тобі репризи, прекрасно знають, як під інформаційною піною «Справи Шеремета» можна легко поховати справу про вбивство на мовному грунті Артема Мирошниченка, прийняття закону «Про продаж землі», або призначити «винуватцями у справі про вбивство Каті Гандзюк» мене чи моїх друзів, особисто знайомих з Андрієм Антоненком, Юлією Кузьменко чи Яною Дугарь. Пропагуючи мир з Росією ти оголосив війну громадянам власної країни! Відтепер, вочевидь, ми для тебе – злочинці! Адже всі українські воїни, волонтери, медики – знайомі одне з одним через одне рукостискання. У порівнянні з загальним населенням України нас не більше двох відсотків. Абсолютно невигідне електоральне поле для тих, хто звик робити ставку на людей, що сприймають цей світ тільки через вічко ретельно відміряного комедійно-інформаційного телелайна. А ще через свою лінь, пристосуванство, ницість, заздрість і зневіру вважають що всі довкруж такі самі «только прікриваются патріотічєскімі лозунгамі, а самі людєй вон убівают». Дійсно, тобі нас не зрозуміти…

Ти, взагалі, вочевидь погано розумієш гумор, оскільки берешся переслідувати людей, чиї слова у своєму сцикливому мареві сприймаєш як погрозу твоєму ницому, попсовому життю. Тому закінчу цей лист словами знайомого тобі з дитинства телевізійного персонажу: «Володя, Володєнька, дурілка картонная…да я жє тєбя зубамі загризу…» От тепер можете мені офіційно шити справу про погрози життю та здоров»ю ху…вового державного діяча! Шоу триває! З приємністю – письменник, музикант та український шоумен – Антін Мухарський».

В квартире украинского писателя, актера и музыканта Антона Мухарского, известного под псевдонимом Орест Лютый, в ночь на 13 декабря прошел обыск, который длился 5:00. В видеообращении на Facebook художник сообщил детали ночного обыска.

Отметим, что Мухарский 12 декабря написал в Facebook довольно жесткий пост в поддержку подозреваемых в убийстве Шеремета патриотов.

screenshot_4_10

Новина українською

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: