Каменських розповіла, як Потап витягнув її з депресії

Потап допомагає коханій долати пригнічений стан
фото з відкритих джерел

Артисти зараз не живуть разом і бачаться раз на декілька днів у перерві між концертами чи іншою роботою

Українська співачка Настя Каменських розповіла, що зараз рідко бачить свого чоловіка-продюсера Олексія Потапенка, який повернувся в Україну з-за кордону. Подружжя не живе разом, проте , за словами артистки, шлюб став міцнішим. Про це вона розповіла журналістами ТСН.

Каменських також поділилася, що навіть під час розлуки чоловік зміг допомогти їй побороти пригнічений стан.

«В моменти цих нечастих зустрічей ти відчуваєш настільки гостру ейфорію, настільки сильне щастя, що цей шквал емоцій тебе просто збиває з ніг. Чесно кажучи, думала, таке буває тільки в підлітковому віці... Можливо, це вже захисна реакція моєї психіки, але в цьому реально є якась своя романтика, якщо чесно», – сказала співачка.

Каменських розповіла, як Потап витягнув її з депресії фото 1

Артисти зараз не живуть разом і бачаться раз на декілька днів у перерві між концертами чи іншою роботою, поділилася Каменських. Їхнє спілкування щодня зводиться до телефонних розмов.

«Льоша телефонує мені перед кожним моїм виступом. Каже теплі слова. Це завжди дуже мотивує. Навіть, якщо ти артистка з великим досвідом, і в тебе були тисячі концертів, у тобі всередині все одно живе маленька дівчинка, якій дуже важливо почути слова підтримки. Особливо від коханого чоловіка! Як я вже сказала вище, відстань не похитнула наші стосунки, а зробила їх дещо іншими, вивела на новий рівень. Ця розлука для нас – новий досвід», – сказала артистка.

Каменських пригадала, що переживала нелегкі часи, коли страждала від панічних атак та депресивних думок. Жінка зізналася, що «сиділа на заспокійливих та антидепресантах».

З депресії їй допоміг вийти саме Потап, який в ці моменти засипав дружину теплими словами підтримки та просто з розумінням мовчав.

Нагадаємо, що нещодавно Каменська сфотографувалася на тлі Володимирського собору. 

Додамо, що Настя Каменських вперше після заяви про втрату голосу, вийшла на велику сцену. Виконавиця взяла участь у благодійному концерті «Музика війни». За словами артистки, її запросили виконати декілька пісень.

Читайте також: Настя Каменських після трагічної новини звернулася до українців (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: