Гольфіст Тайгер Вудс вперше за два роки візьме участь у змаганнях

Гольфіст Тайгер Вудс вперше за два роки візьме участь у змаганнях
Тайгер Вудс. Фото EPA

Спортсмен не міг виступати через травми та лікування

Американський гольфіст Тайгер Вудс візьме участь у турнірі 30 листопада, який стане першим для 41-річного спортсмена після декількох операцій на спині, а також проходження лікування від залежності та подальшої реабілітації.

Про це повідомляється на офіційному сайті спортсмена.

За останні кілька років Вудс переніс три операції на хребті. Востаннє 41-річний спортсмен виходив на поле у серпні 2015 року.

Раніше Вудс повідомляв, що готовий взяти участь у турнірі на Багамських островах у грудні, але у підсумку знявся зі змагань. У січні Вудс після 17-місячної відсутності через чергову операцію повернувся у PGA Tour, але так і не взяв участь у турнірах через болі в спині.

«Я дуже радий повернутися у змагання на турнірі Hero World Challenge в Олбані (штат Нью-Йорк), який є ідеальним місцем для цього. Буде чудово повернутися у спорт саме там. Я хочу подякувати організаторам турніру, а також всім уболівальникам за їхню незмінну підтримку під час моєї травми», - сказав Вудс.

Вудс є найвідомішим гольфістом у світі та знаходиться на другому місці за кількістю перемог на турнірах серії «Мейджор» - 14 (рекордсменом є Джек Ніклаус з 18 перемогами). Вудс займав перше місце у рейтингу гольфістів протягом 623 тижнів.

Нагадаємо, у травні Вудса було затримано за водіння в нетверезому стані.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: