Хабіб блискавично переміг Ґетжі і оголосив про завершення кар’єри (відео бою)

Хабіб блискавично переміг Ґетжі і оголосив про завершення кар’єри (відео бою)
Поки Джастін Ґетжі приходив до тями після больового прийому, Хабіб Нурмаґомедов упав на коліна і плакав
Світлина із соцмереж

Дагестанець приголомшив заявою після бою

Пізно ввечері у суботу, 24 жовтня, на «Бійцівському острові» в Абу-Дабі (ОАЕ) у рамках турніру зі змішаних єдиноборств UFC 254 дегестанець Хабіб Нурмаґомедов (29-0) переміг американця Джастіна Ґетжі (22-3), захистив звання чемпіона світу в легкій вазі, а після того оголосив про завершення кар’єри. В 32-річному віці.

Перший раунд почався для американця непогано. Джастін провів кілька лоу-кіків і не давав суперникові зробити прохід у ноги. Але незабаром Хабіб почав тиснути на опонента і, незважаючи на кілька неприємних пропущених ударів, в кінці п'ятихвилинки зумів провести тейкдаун. Але витягти з нього користі не встиг.

У другому раунді Хабіб провів тейукдаун і оформив перемогу задушливим прийомом «трикутником».

Таким чином, дагестанець втретє захистив титул чемпіона UFC в легкій вазі. У попередніх захистах він впорався з ірландцем Конором Макґреґором та американцем Дастіном Пор’є.

Відразу після бою Хабіб, у якого влітку помер від коронавірусу батько і тренер, Абдулманап Нурмаґомедов, розплакався, а потім оголосив про завершення кар’єри.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Alhamdulillah (@alikulov_96)

«Я хлопець з гірського села, який став чемпіоном світу. Люди з моєї команди говорили мені, що я – один з найобговорюваніших людей світу. Це велике досягнення, за яке вдячний своєму батькові. Зараз у мене залишилася мама, якій хочу приділити більше уваги. Цінуйте своїх рідних, поки вони живі», - сказав Хабіб і невдовзі покинув октаґон.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: