Литовська красуня повернула до життя команду Формули-1 «Renault» (фотогалерея)

Литовська красуня повернула до життя команду Формули-1 «Renault» (фотогалерея)
Егле Рушкіте
Фото: instagram: the_crochet_girl

Дівчина Хюлькенберга рідко буває на перегонах. Але як влучно

Гонщик «Renault» Ніко Хюлькенберг і його дівчина Егле Рушкіте - не великі любителі говорити про особисте життя.

У соціальних мережах ви не знайдете спільних фотографій німця і литовки - хтось навіть може подумати, що пара розійшлася і просто видалила старі знімки.

Однак в минулий вікенд Егле виклала фотографію з боксів «Renault» на «Трасі Америк» - і за підтримки дівчини Хюлькенберг і його команда нарешті видали сильний Гран Прі, зміцнивши своє становище на четвертому рядку в Кубку конструкторів.

Може, Рушкіте варто частіше приїжджати на гонки?

Егле досить рано, після закінчення університету, переїхала з Литви в Англію. Спочатку вона погано знала англійську і тому могла розраховувати тільки на роботу прибиральницею.

Однак вже через рік Рушкіте вивчила мову і влаштувалася дизайнером в один з модних будинків.

У компанії було чимало багатих клієнтів, які були готові заплатити за кожну річ по 10 тисяч доларів і ніколи не просили про знижку. Егле поставила перед собою мету колись домогтися такого ж статусу.

Рушкіте поступово почала виробництво своєї лінії одягу, зосередившись на в'язанні - сукнях, купальниках і так далі. У якийсь момент Егле запропонували роботу в Каннах, де вона змогла продавати в'язані купальники, і не тільки вже під власним брендом.

Серед клієнтів Егле, наприклад, Вікторія Бекхем і Ріанна.

Повернемося до Рушкіте і Хюлькенберга. Як ми вже сказали, вони не люблять докладно розповідати про особисте життя. Ви побачите у Егле в «Інстаграмі» болід улюбленого, його кепку, але не самого Ніко:

Що ж до Хюлькенберга, то у нього в акаунті можуть з'являтися і фізіотерапевт, але ніяк не дівчина. Якісь забобони? Важко сказати.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: