Мічела Персико: красуня, якій належить серце захисника «Ювентуса» Даніеле Ругані

Мічела Персико: красуня, якій належить серце захисника «Ювентуса» Даніеле Ругані
Мічела Персико

Коли дівчина стала дипломованим журналістом, її кар'єра пішла в гору

З дитинства Мічела дуже любила спорт, але так як особливих успіхів в ньому не досягла, вирішила реалізуватися в другому своєму захопленні - журналістиці. Ще до здобуття вищої освіти дівчина влаштувалася звичайним кореспондентом на спортивний телеканал.

Зокрема, заради роботи на телебаченні красуня кинула волейбол, яким займалася до університету, і модельний бізнес, в якому їй пророкували великий успіх - Мічела виграла два конкурси краси і отримала купу пропозицій від різних агентств.

Коли дівчина стала дипломованим журналістом, її кар'єра пішла в гору. Безумовний професіоналізм укупі з яскравою зовнішністю зробив дівчину справжньою зіркою телебачення і змусив звернути на неї увагу керівництво одного з провідних спортивних телеканалів Sportmediaset.

Пропозиція руки і серця, яку зробив дівчині футболіст наклалася на новину про те, що Мічела залишає Mediaset. Однак сама вона просить не проводити паралелей між цими двома подіями, мовляв, пішла вона зовсім не через те, що заручена з Даніеле, а тому що шукає новий виклик. А може бути їй просто набридло жити між Міланом, де базується телеканал, і Турином, де базується «Ювентус».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: