Поліція Лас-Вегаса заявила про відновлення справи щодо Роналду про зґвалтування

Поліція Лас-Вегаса заявила про відновлення справи щодо Роналду про зґвалтування
Кріштіану Роналду. Фото EPA-EFE

Раніше про деталі інциденту між футболістом і американкою Кетрін Майоргою повідомило німецьке видання

Поліцейський департамент Лас-Вегаса заявив про те, що розслідування щодо португальського нападника туринського «Ювентуса» Кріштіану Роналду у справі про зґвалтування було відновлено у вересні.

Про це на своїй сторінці у Twitter повідомив кореспондент «Бі-Бі-Сі» Ден Роан.

Журналіст опублікував офіційне повідомлення поліції з приводу даної ситуації.

«13 червня 2009 року у поліцейський департамент Лас-Вегаса надійшов дзвінок про сексуальні домагання. Жертва не розказала про місце злочину та про те, як виглядав підозрюваний, проте було проведено медичне обстеження. На момент вересня 2018 року справу знову відкрито, наші детективи слідують інформації, отриманої від жертви. Розслідування ведеться, і зараз його деталі розкриватися не будуть», - сказано у повідомленні.

Раніше німецький журнал Spiegel повідомив, що інцидент між Роналду та Кетрін Майоргою стався у 2009 році у Лас-Вегасі. Пізніше футболіст заплатив дівчині $ 375 тисяч, щоб вона «не поширювалася про подробиці».

Також стало відомо, що португалець має намір позиватися до німецького видання. Адвокат футболіста Крістіан Шерц заявив про неприпустимість повідомлення про підозру та буде домагатися правового захисту для свого клієнта.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: