Відома співачка Шакіра пішла від гравця «Барселони» через його політичні погляди

Відома співачка Шакіра пішла від гравця «Барселони» через його політичні погляди

Шакіра та Жерар Піке більше не є парою

Вкрай складним видався тиждень для Жерара Піке. Спочатку референдум за незалежність Каталонії, сльози після гри з «Лас-Пальмасом», а тепер ще й остаточний розкол у відносинах.

Як стверджують ЗМІ, з посиланням на близькі до пари джерела, дві вищезазначених події дуже навіть взаємопов'язані.

Саме жорстка політична позиція футболіста у конфлікті Каталонії та решти Іспанії стала останньою краплею у відносинах, які і до того вже не були міцними.

Колумбійська співачка намагається всіляко уникати політичних спекуляцій, не приймаючи жодну зі сторін. І те, що Піке рветься на передову в усіх політичних суперечках, при першій-ліпшій можливості підкреслюючи свою приналежність до одного з таборів, починає шкодити професійній діяльності Шакіри.

8 листопада у співачки стартує всесвітній тур, що включає більше 100 міст у більш ніж 30-ти країнах. Звичайно, сама Шакіра та всі відповідальні за її естрадну діяльність переживають за те, щоб цей тур не почав позиціонуватися, як «тур на підтримку Каталонії», що відлякає істотну частину аудиторії, яка дотримується інших поглядів.

При цьому повідомляється, що Піке та Шакіра підтримуватимуть теплі відносини на благо їхніх дітей - чотирирічного Мілана та дворічного Саші.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: