Прем'єр-ліга. «Маріуполь» та «Карпати» переможця не виявили (відео)

Прем'єр-ліга. «Маріуполь» та «Карпати» переможця не виявили (відео)
Фото взяте з сайту football.ua

Команда Олександра Бабича не дотиснула «Карпати» у матчі з двома різними таймами

«Маріуполь» активніше розпочав і вже на четвертій хвилині міг відкривати рахунок. Чурко з флангу прострілив так, що Микиті Шевченку довелось парирувати фактично удар.

Львів'яни відповіли ударом Гуцуляка головою – вище. Биков грубо врізав по ногах Ді Франко, і Гуцуляк на 13 хвилині перекинув стінку зі штрафного – м'яч влучив у верхню частину стійки і залетів у ворота. 

Якщо перший тайм залишився за львів'янами (3:2 за ударами, 2:1 в отвір), то по перерві команди ніби помінялись місцями. На 52-й хвилині господарі зрівняли рахунок. Демірі розрізним пасом знайшов Борячука, який впевнено переграв воротаря «левів».

Згодом Мишньов ударом головою ледь не перекинув Шевченка – голкіпер «Карпат» виручив. Один тільки Борячук мав потім ще зо три непогані нагоди оформити дубль, а Зубков двічі приклався здалеку.

Натомість, від голу Піхальонка врятував лише захисник «Карпат» Мехремич, який захистив порожні ворота у падінні. З рахунком 8:0 за ударами (4:0 у площину воріт) господарі виграли другу половину, але забити вирішальний гол так і не змогли.

Прем'єр-ліга України з футболу

Матч 11-го туру

«Маріуполь» – «Карпати» – 1:1

Голи: Гуцуляк, 13

1:1 – Борячук, 52

«Маріуполь»: Гальчук - Тищенко, Яворський, Биков (Чоботенко, 81), Демірі - Федорчук, Ігнатенко (Піхальонок, 60) - Чурко (Зубков, 69), Мишньов, Вакула - Борячук

«Карпати»: Шевченко - Федецький (Мірошніченко, 90), Ковтун, Бородай, Мехремич - Ербес, Кльоц, Ді Франко - Мендес (Карраскаль, 71), Швед (Мякушко, 64), Гуцуляк

Попередження: Биков, Демірі, Чурко, Мишньов, Тищенко - Федецький, Ербес

«Маріуполь» набирає 14 очок і закріплюється на п'ятому місці. «Карпати» залишаються на 10-му, у них стало 10 пунктів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: