Вийшов трейлер документального фільму про українських зірок НХЛ (відео)

Вийшов трейлер документального фільму про українських зірок НХЛ (відео)
Фото: Телепростір

На екранах з'являться володарі Кубка Стенлі з українським корінням

Вийшов трейлер нового документального фільму від режисера сиквела «Американська мрія» Володимира Мули з робочою назвою «UKE».

Картина розповість історії зірок Національної хокейної ліги (НХЛ), які мають українське коріння.

Зокрема, героями фільму стали зірки-хокеїсти: дворазовий володар Кубка Стенлі в складі «Філадельфії» Орест Кіндрачук, дворазовий володар Кубка Стенлі в складі «Бостона» Джонні Буцик, триразовий володар Кубка Стенлі у складі «Нью-Джерсі» Кен Данейко, переможець Кубка Стенлі в складі «Піттсбурга» Джефф Чічрун, володар Кубка Стенлі в складі «Чикаго» Ерік Нестеренко, переможець Кубка Стенлі в складі «Нью-Джерсі» Брюс Драйвер, триразовий володар Кубка Стенлі в складі «Едмонтона» Майк Крушельницький та хокеїст сіх часів Вейн Гретцкі.

За словами самого Мули, картина буде розповідати не тільки про спортивну історії гравців, але і розкриє різні аспекти їхнього життя.

«Це безпрецедентний для України документальний фільм. Володарі Кубка Стенлі з українським корінням вперше з'являться на вітчизняних екранах і повідають свої історії становлення і визнання. Водночас, це не буде чисто спортивна історія. Стрічка наповнена несподіваними викриттями, історичними знахідками і безцінними артефактами, які розіб'ють вщент утрамбовані роками стереотипи», - заявив він.

Прем'єра стрічки запланована на другу половину 2019 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: