Генштаб ЗСУ показав як наші бійці знищують ворога гаубицями М777 (відео)

Генштаб ЗСУ показав як наші бійці знищують ворога гаубицями М777 (відео)
Українські захисники розповіли, які переваги має гаубиця М777
фото: скріншот відео

Гаубиця має два види снарядів – звичайні та реактивні

Генштаб Збройних сил України показав відео роботи гаубиць М777, які по всій лінії фронту інтенсивно знищують ворожі командні пункти та склади з боєприпасами. Відповідне відео опублікувала пресслужба Генштабу ЗСУ.

За словами захисників, причіпна артилерійська установка М777 зі 155-мм калібром має ряд переваг перед радянськими аналогами. Зокрема, вона є набагато мобільнішою. Це дозволяє українським бійцям швидко атакувати ворога.

Також ця гаубиця має два види снарядів – звичайні та реактивні. Обидва типи є на озброєнні ЗСУ. Боєприпаси мають більшу кількість вибухової речовини та є далекобійними.

Зазначимо, гаубиці М777 використовують для знищення передових командних пунктів, складів з боєприпасами та пально-мастильними матеріалами, скупчень ворожої техніки, артилерійських батарей противника.

Нагадаємо, 21 червня стало відомо, що ЗСУ отримали на озброєння німецькі гаубиці. Це вже 6-й вид артилерії 155-мм калібру, який посилює оборону України.

Раніше Німеччина показала детальний список озброєння, яке надасть Україні.

До слова, Україна отримає від Німеччини систему ППО, якої немає навіть у бундесвері.

Також стало відомо, що Німеччина і Нідерланди найближчим часом передадуть Україні ще шість самохідних артилерійських установок Panzerhaubitze 2000.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: