Хто керує депутатами «Слуги народу» за спиною Зеленського. Розслідування журналістів

Хто керує депутатами «Слуги народу» за спиною Зеленського. Розслідування журналістів
Сам Ілля Павлюк стверджує, що його не цікавить політика

Нардепи ходять в гості до офісу Павлюка перед голосуваннями за важливі законопроєкти

Журналісти провели розслідування щодо таємничого бізнесмена Іллі Павлюка, якого називають тіньовим куратором фракції «Слуга народу» у парламенті.



Автори програми Bihus.Info детально розповіли про те, хто такий Павлюк, і як він з’явився у штабі Володимира Зеленського. Також журналісти показали, як депутати фракції «Слуга народу» регулярно ходять в офіс до Павлюка.

Окрім того, у передачі можна побачити, як нардепи відвідували офіс Павлюка в день голосування державного бюджету-2021.

Журналісти детально розповіли, хто з депутатів Ради може входити до «групи Павлюка», та як «павлюківці» голосують в інтересах олігарха Ахметова.

Також автори передачі поцікавились у Павлюка, що він думає про те, що його називають «тіньовим куратором» групи «Слуг народу».

«Обіцянки-обіцянками, а тим часом з бокового входу в Офіс президента регулярно виходить один відомий бізнесмен. «Король контрабанди» і схоже приятель менеджерів Ахметова Ілля Павлюк - офіційно займається вантажними перевезеннями і продажем курятини. Що ж їх пов'язує з президентом настільки, що Павлюк «оселився» біля Офісу президента? Чому «Слуги народу» ходять до бізнесмена і які закони після цього приймають? І який зв'язок між Ахметовим і Іллею Павлюком?», – йдеться у описі розслідування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: