«Над нами знущається весь Захід»: Соловйов лютує через поразки Росії (відео)

«Над нами знущається весь Захід»: Соловйов лютує через поразки Росії (відео)
Пропагандист ще ніколи не виглядав таким сумним
скріншот з відео

Пропагандист звернувся до військових РФ, з вимогою, аби ті активніше атакували Україну

Російський пропагандист Володимир Соловйов втратив агресивну риторику. В ефірі своєї програми, він сумно констатував, що армія РФ нічого не досягла за останній час.

«Дуже тривожно. Після Харкова у нас не було жодної операції, яка змила би гіркоту поразку і принесла б нові території. – бідкався ведучий. – Над нами сміється увесь Захід».

Він звернувся до військових РФ, з вимогою, аби ті активніше атакували Україну. На його думку, тих 300 тисяч мобілізованих треба кидати негайно у бій.

Крім того, він вставив у програму виступ монаха, який проклинав росіян, що тікають від війни

«Дивлюсь на ситуацію і розумію, що відбувається щось не те. Абсолютно щось не те», – завершив свою промову на мінорній ноті Соловйов.

Нагадаємо, кремлівський пропагандист Володимир Соловйов шокований успіхами Збройних сил України. Під час ефіру своєї передачі, ведучий не зміг відповісти на питання, чому російська армія зазнає поразок на харківському напрямку.

Крім того, пропагандистка Маргарита Симоньян, яка в ефірі російського телебачення постійно бреше і маніпулює, закликала росіян «припинити брехати». Відеозвернення пропагандистки з'явилося у мережі.

Читайте також: Агенти Путіна у Twitter, Youtube та ТікТок: глобальна мережа

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: