«Що відбувається?»: Соловйов влаштував істерику через успіхи ЗСУ (відео)

«Що відбувається?»: Соловйов влаштував істерику через успіхи ЗСУ (відео)
Володимир Соловйов продовжує агітувати росіян йти на війну проти України
скріншот з відео

«Друга армія світу» показує повну безпорадність

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов шокований успіхами Збройних сил України. Під час ефіру своєї передачі, ведучий не зміг відповісти на питання, чому російська армія зазнає поразок на харківському напрямку.

«Постійно читаю, що українці відбили той чи інший населений пункт. Що відбувається? Не можна туди направити допомогу?! Скільки там людей? Ми що, хочему щоб ЗСУ зараз вийшли на кордони Луганської області?», – леметував Соловйов.

За його словами, треба негайно відправляти мобілізованих росіян на проблемні ділянки фронту.

Нагадаємо, воїни 95 окремої десантно-штурмової бригади показали відео зі звільненого села на Донеччині.

Зазначається, що не дивлячись на потужний опір противника – танковий полк, артилерія та мотострілецькі підрозділи, – житомирські десантники за підтримки приданих сил та засобів, знищили оскаженілого противника, який намагався чинити опір.

Раніше повідомлялося, що 81-ша окрема аеромобільна бригада ЗСУ спільно з бійцями Національної гвардії звільнили Новоселівку Донецької області

До слова, триває 217-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Противник обстрілює позиції наших військ вздовж лінії зіткнення, продовжує зосереджувати зусилля на спробах повної окупації Донецької області та утриманні захоплених територій, а також зриві активних дій Сил оборони на окремих напрямках. Крім того, намагається відновити втрачені позиції на окремих напрямках, веде повітряну розвідку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: