Російський монах проклинає співвітчизників, що тікають від мобілізації (відео)

Російський монах проклинає співвітчизників, що тікають від мобілізації (відео)
Виступ монаха був показаний в ефірі передачі Соловйова
скріншот з відео

РПЦ продовжує підтримку військової агресії проти України

Монах з Оптиної пустині шокував мережу своєю проповіддю. Священнослужитель почав проклинати тих росіян, які вирішили втекти від мобілізації і почали покидати країну.

«От зараз всі тікають, але коли за кілька років завершиться війна, і буде пролита кров, як ти повернешся?», – заявив монах.

Він констатує, що зараз забирають в армію геть усіх, крім священнослужителів, адже треба захищати Росію. «Будуть бомбити Курськ, Воронеж, Брянськ! Нехай нас хтось захистить. Але хто? – прогнозує батюшка, після чого проклинає тих, хто воєваться від мобілізації. – Багато років не зможете ховатися. Вас вхопить інфаркт, тож ви навіть до війни не доберетесь».

Нагадаємо, влада Узбекистану не планує видавати росіян, які втікають до республіки від мобілізації.

В той же час, Казахстан обіцяє видавати Росії громадян, яких розшукують за ухилення від мобілізації. Про це заявив міністр внутрішніх справ Казахстану Марат Ахметжанов. Також раніше Узбекистан та Казахстан слідом за Киргизстаном заборонили своїм громадянам воювати за Росію. Уряди країн нагадали своїм громадянам, що у разі участі в бойових діях в Україні їм загрожує кримінальне покарання на батьківщині,

Як повідомлялося, із 23 вересня Узбецький єдиний банківський процесинговий центр Uzcard «з технічних причин» припиняє обслуговування картки російської платіжної системи «Мир».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: