Туреччина страждає через убивчий шторм (відео)

Туреччина страждає через убивчий шторм (відео)
Страшенний вітер ламав навіть будівлі
скріншот з відео

Шестеро людей загинули, десятки зазнали поранень під час сильної негоди

Щонайменше шість осіб, у тому числі іноземний громадянин, загинули і десятки інших дістали поранення внаслідок сильних штормів, що налетіли на найбільше місто Туреччини Стамбул та його околиці, повідомляє Daily Sabah.

Серед загиблих була жінка, що намагалась захистити свого сина від уламків в Есенюрті. Свідки розповіли, як мати кинулася на дитину в останній момент перед тим, як на них обвалився дах.

У Стамбулі влада закликала громадян пізно ввечері в понеділок не виходити на вулицю без необхідності через падаючі предмети та забиті дороги.

Рух мостом через Босфор був ненадовго зупинений з міркувань безпеки, що призвело до багатогодинних заторів.

Мешканці Стамбула страждали від довгих черг на автобусних зупинках, оскільки пороми були скасовані, а маршрути Metrobus, які перетинають Босфор, призупинено.

Босфор також був закритий для руху суден у обох напрямках.

Нагадаємо, дві жінки загинули в стамбульських районах Есенюрт і Султангазі, а чоловіка накрило стіною в північній провінції Зонгулдак.

Метеоагентство Туреччини оприлюднило помаранчеве штормове попередження для 17 провінцій, що є другим за рівнем з чотирьох рівнів небезпеки, і жовте попередження, третім за рівнем небезпеки, для 35 провінцій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: