Росія агітує молодь іти вбивати українців: у рекламі знявся білорус (відео)

Росія агітує молодь іти вбивати українців: у рекламі знявся білорус (відео)
Замість звичайних цивільних у ролику показують військових із символікою російської терористичної армії – літерою Z
фото: скрін із відео з соцмереж

Мешканців країни-агресорки намагаються переконати, що «справжній мужик» має служити за контрактом в окупаційній армії 

Росія продовжує вербувати своїх громадян на війну проти України за допомогою пропаганди. Цього разу в країні-агресорці вирішили знецінити цивільні професії у новому ролику. Зауважимо, що у зйомках пропагандистського ролика взяв участь білорус, який раніше вже знімався у формі солдатів Третього Рейху. 

За задумом пропагандистів, росіянам, які працюють охоронцями у супермаркеті, фітнес-тренерами чи таксистами, має бути соромно за свою професію. Замість звичайних цивільних у ролику показують військових із символікою російської терористичної армії – літерою Z.

У відео росіянам намагаються вбити в голови, що «справжній мужик» має служити за контрактом в окупаційній армії РФ. За традицією наприкінці росіянам показали головну мотивацію – нібито величезні виплати за участь у війні проти України.

«Ти ж мужик. Будь ним. Служи за контрактом! Щомісячні виплати від 204 тис. рублів», – йдеться у пропагандистському ролику.

Варто зазначити, що у черговій порції  російської пропаганди знявся білорус Максим Шалипін. У відео його також  «засоромили» за те, що він ще не на війні.

Білорус знявся у рекламі, що закликає вбивати українців
Білорус знявся у рекламі, що закликає вбивати українців
фото: скрін із відео з соцмереж

У Instagram-профілі білоруса сказано, що він актор, модель та тренер. Раніше він також працював в одному із фітнес-клубів у Вітебську, але тепер живе у Москві. До речі, в одній із акторських робіт він знімався у формі солдатів Третього Рейху.

Білорус у нацистській формі
Білорус у нацистській формі
фото з відкритих джеред

Раніше повідомлялося, що «вагнерівці» вербують мешканців Кубані.

Нагадаємо, що російська влада вигадала нові правила отримання повісток. Зо дня отримання повістки та до явки до військкомату громадянам заборонятиметься виїзд із РФ.

До слова, у березні до держдуми РФ надійшов на розгляд законопроєкт про реалізацію пропозиції міністра оборони РФ Сергія Шойгу щодо підвищення призовного віку. Максимальний призовний вік у Росії хочуть підвищити з 27 до 30 років негайно, а мінімальний – підвищать з 18 до 21 року зі щорічним збільшенням на один рік між 2024 і 2026 роками.

Читайте також: Мобілізація по-новому. Які «подарунки» путінська Росія підготувала чоловікам

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: