Відео моменту аварії кортежу президента Молдови

Відео моменту аварії кортежу президента Молдови

Додона привезли в лікарню разом з його матір'ю

Муніципальний радник від Партії соціалістів Молдови Микита Цуркан опублікував на своїй сторінці в Facebook запис з відеореєстратора однієї з машин кортежу президента цієї країни, що потрапили в аварію. Про це повідомляє NewsMaker.

На кадрах видно, як вантажівка злітає зі своєї смуги дороги і врізається у машину з кортежу. Потім у вантажівку врізається другий автомобіль кортежу. 

Цуркан сумнівається, що зіткнення було випадковим.

У лікарні швидкої допомоги виданню Ziarul de Garda підтвердили, що Додона привезли в лікарню разом з його матір'ю, Галиною Додон.

Як розповів Publika TV глава державної служби захисту і охорони Анатол Горя, президент перебуває в нормальному стані. Разом з ним до лікарні також привезли двох співробітників служби охорони. Всім надана перша медична допомога.

Зазначимо, це не перший інцидент із сателітом Москви, що стався останніми днями.

Нагадаємо, так званий прем'єр-міністр невизнаної республіки Абхазії Геннадій Гагулія загинув у суботу в результаті ДТП в Гудаутському районі.

Як відомо, 31 серпня у центрі Донецька в ресторані «Сепар» прогримів вибух, в результаті якого загинув ватажок «ДНР» Олександр Захарченко

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: