«За шампунем ішов». Мережу розсмішило відео полоненого окупанта

«За шампунем ішов». Мережу розсмішило відео полоненого окупанта
Українські військові останніми днями суттєво поповнили обмінний фонд
скріншот із відео

Полонений загарбник бідкається, що його «загребли» до окупаційної армії, коли він ішов до магазину

Бійці 80 десантно-десантної бригади влаштували засідку на автомобіль російських окупантів. Серед окупантів, які потрапили у полон у підсумку, виявився мобілізований росіянами житель окупованого Алчевська на Луганщині.

На кадрах можна побачити, як окупант заявляє, що у нього навіть немає військового квитка. Відео затримання окупанта знімав військовий ЗСУ. Він звернувся до загарбника: «Землячок, привіт! Пощастило тобі, житимеш».

У відповідь на слова українського військового окупант почав бідкатися, що його примусово мобілізували до російської армії, а військового досвіду у нього немає.

«Я за шампунем йшов, хлопці, я навіть не маю військового квитка», – заявив загарбник.

Користувачі соцмереж висміяли горе-воїна за його розповідь про «похід за шампунем», зазначивши, що легенду на випадок полону йому варто було б продумати ретельніше. 

Нагадаємо, згідно з даними аналітиків американського Інституту вивчення війни, ЗСУ відвоювали приблизно 400 кв. км території Харківщини.

Ввечері 7 вересня президент України Володимир Зеленський заявив, що в українців є привід для радощів, що пов'язаний з активністю наших захисників на Харківському напрямку, проте ще не час називати звільнені українськими військовими населені пункти.

Тим часом у чатах окупантів – паніка через наступ ЗСУ на Харківщині. Зокрема, рашисти пишуть, що в районах Балаклії та окупованого Куп'янська їм непросто через натиск українських захисників.

Водночас російські пропагандисти намагаються переконати співвітчизників, що розгром росіян у Балаклії навіть «може піти на користь».

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: