«Захопити весь світ у найближчі 10 років». Інтерв’ю із засновником компанії YouControl

«Захопити весь світ у найближчі 10 років». Інтерв’ю із засновником компанії YouControl
Сергій Мільман засновник компанії ТОВ «Ю-Контрол»

Сергій Мільман назвав «пострілом собі в ногу» дії української влади, яка на початку вторгнення РФ закрила низку державних реєстрів

22 вересня 2014 року киянин Сергій Мільман заснував компанію ТОВ «Ю-Контрол» (бренд YouСontrol).

Одне з ключових досягнень сервісу, який зараз надає  YouСontrol, – запуск міжнародної платформи з виявлення російського та білоруського сліду для перевірки іноземних компаній по всьому світу –RuAssets (зараз YC World). На сьогодні продукт містить близько 145+ млн міжнародних звʼязків.

YouControl став дотичний до арешту та конфіскації російських активів в $1 млрд, який здійснили правоохоронці та НАЗК.

«Плани на найближчі 10 років – захопити весь світ», – амбітно заявив Сергій Мільман.

Дохід ТОВ «Ю-Контрол» за 2023 рік склав 157,6 млн грн (у 2022 році був 113,2 млн грн).

YouControl містить інформацію із понад 220 відкритих джерел даних. Система формує повне досьє на кожну компанію та ФОП України. Скоринговий показник «Експрес-аналіз» досліджує діяльність підприємств за майже 600 факторами, в тому числі щодо актуальної та історичної пов’язаності з Росією, Білоруссю, Іраном. Зручно відстежувати відповідність вимогам законодавства з фінансового моніторингу та податкової обачності, моніторити фінансовий стан компаній і банків.

Також система дозволяє перевіряти фізичних осіб. Містить інформацію про приналежність до санкційних списків, національних публічних діячів, фінансово-промислових груп.

«Главком» є партнером YouСontrol і активно користується реєстрами у своїх розслідуваннях. Завдяки цьому редакція першою довела присутність підсанкційного бізнесмена Вадима Єрмолаєва з будівельниками національного військового меморіального кладовища під Києвом. Після розголосу цієї інформації «слід Єрмолаєва» почали підчищати.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: