Журналісти «Інтера» опублікували відео нападу на телеканал з обличчями учасників

Журналісти «Інтера» опублікували відео нападу на телеканал з обличчями учасників

«Чоловік у білому взутті і з чорним рюкзаком» забув у будівлі каналу куртку, а напередодні «засвітився» на інших акціях

Журналісти телеканалу «Інтер» ідентифікували паліїв будівлі. Зокрема працівникам телеканалу вдалося з'ясувати, хто з нападників забув після підпалу куртку, йдеться в сюжеті «Подробности».

Як повідомили журналісти, на відео з камер спостереження вдалося зафіксувати особу одного з нападників - чоловіка в білому взутті і з чорним рюкзаком.

Також журналісти оприлюднили фотографії, зроблені під час блокування радіо Шансон 13 вересня. Чоловік, поруч з доволі відомим Олексієм Середюком, активістом партії «Братство», дуже схожий на людину, яку зняли камери спостереження.

Крім цього, журналісти оприлюднили ще одне відео, на якому вже встановлені особи. Було зафіксовано, що Ілля Ківа під час атаки редакції перебував на місці події, а поруч із ним активісти «Братства» - Середюк і Чорний.

Як повідомляють журналісти «Подробиць», встановлено, що Ілля Ківа перебував і під час блокування «Інтера» на Дмитрівській. Поруч із ним помітили кримінального авторитета Олексія Копишинского, відомого як «Леха» або «Качок».

Варто відзначити, що вже відомий ще один активіст, який блокував «Інтер» з Середюком - син Дмитра Корчинського - Данило. Нагадаємо, 10 жовтня минулого року його затримали на позашляховику, який вважається вкраденим, з номерами АТО.

Як повідомляли Українські Новини, телеканал «Інтер» заявляє про розблокування роботи і дякує за підтримку зарубіжним партнерам України, міжнародній журналістській організації та Президенту Петру Порошенко.

Раніше телеканал подав у Генеральну прокуратуру, Міністерство внутрішніх справ, Службу безпеки України і Національну поліцію заяви про скоєння злочину у вигляді перешкоджання законній професійній діяльності журналістів.

Президент Петро Порошенко доручив генеральному прокурору Юрію Луценку взяти розслідування нападу на офіс телеканалу «Інтер» під особистий контроль.

Національний союз журналістів вважає неприйнятними для професійного середовища провокації і зловтіха по відношенню до журналістів телеканалу «Інтер».

4 вересня 15 невідомих у масках-балаклавах спробували захопити і підпалити офіс телеканалу «Інтер» в Києві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: