Журналісти показали, як нардеп Дубінський «карантинив» в офісі Коломойського

Журналісти показали, як нардеп Дубінський «карантинив» в офісі Коломойського
19 березня журналістам вдалося зафіксувати і самого Дубінського під час виходу з «Міленіуму», в якому нардеп провів близько трьох годин

Після візитів до бізнес-центру де знаходиться офіс Коломойського, нардеп зареєстрував законопроєкт, який може бути вигідним олігарху

Народний депутат від «Слуги народу» Олександр Дубінський вже після оголошення загальнонаціонального карантину декілька разів приїжджав в бізнес-центр «Міленіум», де знаходиться офіс олігарха Ігоря Коломойського. Тут його помічали журналісти Bihus.Info.

Приблизно в ці ж дати Міжнародний валютний фонд та український Кабмін вийшли на фінішну пряму в погодженні «антиколомойського законопроєкту». Вже після кількаразових візитів до «Міленіуму» Олександр Дубінський зареєстрував альтернативний законопроєкт.

Так, 17 березня журналісти помітили під бізнес-центром автомобіль, яким користується нардеп. 19 березня журналістам вдалося зафіксувати і самого Дубінського під час виходу з «Міленіуму», в якому нардеп провів близько трьох годин. 

Приблизно в ці ж дати Міжнародний валютний фонд та український Кабмін вийшли на фінішну пряму в погодженні антиколомойського законопроєкту. Голосування за нього є однією з вимог МВФ для надання чергового траншу Україні. Законопроєкт передбачає, що колишні власники банків не зможуть повернути собі фінустанову навіть за рішенням суду, а можуть претендувати на відшкодування збитків. Документ отримав таку назву через те, що він має посилити позиції держави в протистоянні з колишнім акціонером нині державного «Приватбанку» Ігорем Коломойським.

Вже після кількаразових візитів до «Міленіуму» Олександр Дубінський зареєстрував альтернативний законопроєкт. Найімовірніше, його суть в тому, щоб максимально затягнути процес розгляду основного законопроєкту, адже профільний парламентський комітет зобов’язаний розглядати також і всі альтернативні документи.

Раніше журналісти вже помічали Дубінського біля офісу Ігоря Коломойського. Автомобіль нардепа журналісти фіксували тут 3 березня, в день, коли відбувалося засідання фракції «Слуги народу» на якому обговорювали масштабні кадрові зміни в Уряді. Тоді Дубінський в коментарі журналістам заявив, що не спілкується з Коломойським, а приїхав вечеряти в ресторан, що знаходиться в цій же будівлі. Нині ж через загальнонаціональний карантин ні цей, ні інші заклади поблизу «Міленіуму» закриті.

До потрапляння у Верховну Раду Олександр Дубінський був телеведучим програми «Гроші» на телеканалі «1+1». В цей час Дубінський та члени його родини стали власниками цілої низки об’єктів нерухомості в Києві та Київській області, а також придбати величезний автопарк. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: