«Чорну скриньку» винищувача Су-27 відновлюють на заводі Міноборони

«Чорну скриньку» винищувача Су-27 відновлюють на заводі Міноборони
Український винищувач Су-27

«Чорна скринька» покаже стан та всі фігури пілотажу, які виконувалися буквально перед тим, як літак зник з радарів

На одному із заводів Міністерства оборони України відновлюють «чорну скриньку» літака Су-27, який розбився під час багатонаціональних навчань «Чисте Небо – 2018» на Вінниччині. 

Про це заявив заступник генерального прокурора України  - головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

«Зараз на одному із заводів Міністерства оборони іде відновлення «чорної скриньки» та зняття з неї наявної інформації, що покаже стан та всі фігури пілотажу, які виконувалися буквально перед тим, як літак зник з радарів», - сказав Матіос.

Як зазначив головний військовий прокурор, літак Су-27 у липні пройшов повну модернізацію. Матіос також назвав основні версії падіння Су-27 .

Раніше Генеральний штаб Збройних сил України опублікував відео, на якому зображена підготовка до польоту 16 жовтня пілотів винищувача Су-27УБ, а також їхній зліт.

Нагадаємо, під час військових навчань «Чисте Небо – 2018» 16 жовтня впав літак ЗСУ Су-27. Інцидент стався близько 17 години в районі села Уланів (між населеними пунктами Бердичів та Хмільник). Пілоти літака загинули.

Військовою прокуратурою Вінницького гарнізону до ЄРДР внесено відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 416 Кримінального кодексу України (порушення правил польотів або підготовки до них).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: