Очевидці розповіли про падіння Су-27 на Вінниччині (фото та відео з місця трагедії)

Очевидці розповіли про падіння Су-27 на Вінниччині (фото та відео з місця трагедії)
Поле біля села Уланів, де розбився винищувач
Фото з місця трагедії: Марія Лехова

«Літак крутився, коли падав. Крутити його почало над селом. Пілоти відводили літак у поле», - розповіли люди, що бачили момент падіння винищувача

Мешканка села Уланів Хмільницького району, де 16 жовтня сталася катастрофа винищувача ЗСУ, розказала, що їй було чутно гул і свист, а потім вона побачила дим за селом у полі.

Про це повідомляє «20 хвилин. Вінниця».

«Туди наші пожежні поїхали одразу. Люди одразу почали говорити, що це впав літак-винищувач. Потім до місця, звідки було видно дим, поїхала ще одна машина рятувальників. Без сирени. За ними поліція», - розповіла Марія Лехова.

За її словами, через кілька хвилин над селом і полем став кружляти вертоліт. Пішли розмови про пошуки пілота, який нібито катапультувався.

«Літак крутився, коли падав, - розповіли також люди, що бачили момент падіння винищувача. - Крутити його почало над селом. Пілоти відводили літак у поле».

Раніше повідомлялося, що під час військових навчань у вівторок, 16 жовтня, впав літак ЗСУ Су-27. Інцидент стався близько 17 години в районі села Уланів (між населеними пунктами Бердичів та Хмільник). Пілоти літака загинули.

Військовою прокуратурою Вінницького гарнізону до ЄРДР внесено відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 416 Кримінального кодексу України (порушення правил польотів або підготовки до них).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: