Facebook вводить обмеження на пересилання повідомлень

Facebook вводить обмеження на пересилання повідомлень

У компанії занепокоєні через зростання кількості фейків в умовах пандемії коронавірусу

Компанія Facebook обмежила в своєму додатку для обміну повідомленнями Messenger кількість одержувачів повідомлень, що пересилаються до п'яти осіб або груп

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Згідно з повідомленням, причиною запровадження таких обмежень стало зростання кількості фейків в умовах пандемії коронавірусу.

WhatsApp, месенджер, що належить Facebook, ввів аналогічний ліміт в квітні. За словами творців месенджера, це обмежує поширення повідомлень, що часто пересилаються — їх обсяг скоротився на 70% по всьому світу. Відзначимо, що Facebook активно бореться з дезінформацією, що стосується пандемії коронавірусу і виборів в США, які відбудуться вже скоро.

Нещодавно платформа видалила сім мільйонів постів з дезінформацією про Covid-19, включаючи твіт президента Трампа. Платформа також планує заборонити нову політичну рекламу за кілька тижнів до виборів. У липні компанія Facebook представила додаток AppLock до свого додатку для обміну повідомленнями Messenger, який надає доступ користувачеві до свого облікового запису лише після електронної перевірки відбитка пальця або сканування обличчя.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: