Фахівці розповіли, як видаливши всього дві папки зі смартфону можна звільнити десятки гігабайт

Фахівці розповіли, як видаливши всього дві папки зі смартфону можна звільнити десятки гігабайт
Можна звільнити десятки гігабайт

Обсяг постійної пам’яті в смартфонах постійно зростає, але користувачам все одно часто його не вистачає

Якщо подумати, то смартфони стали отримувати по 128 Гб, і одночасно з цим стали знімати відео в 4K – тобто, фактично займане місце не зменшилося. Також відмітимо, що не тільки користувач впливає на зайнятість пам’яті – система також прискорює свою роботу за рахунок збереження різних кешированих даних.

Однією з основних «пожирачів» пам’яті є галерея, більшість користувачів в першу чергу йде видаляти саме відеоролики і фотографії в своїй галереї. Проблема в тому, що навіть якщо видалити все не потрібне, прийнятного результату можна і не добитися. У такому випадку і необхідно перевірити, скільки займають кешировані дані.

В оболонці MIUI є такі секретні папки, як.cache і.trashBin. У них за місяці експлуатації смартфона накопичується великий обсяг сміття, а користувач не знає про це. Залежно від того, як давно ви використовуєте свій смартфон і як часто зберігаєте зображення, загальний розмір цих папок може досягати більше двох десятків гігабайт.

Знайти їх директорію можна за наступним шляхом: відкриваємо провідник, далі розділ папок (загальний накопичувач), далі папки «MIUI» – «Gallery» – «cloud». Відкрита папка буде виглядати порожньою, щоб відобразити наші папки потрібно натиснути на іконку з трьох точок і вибрати «Показати приховані папки». Після сміливо видаляємо сховища.cache і.trashBin. Дані цих папок – це те, що залишається після додавання і видалення файлів в галереї системи.

Нагадаємо, Motorola готує бюджетний смартфон з назвою Kiev.

Джерело Gsminfo

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: