Експрезидент США Буш зауважив, що Трамп має право домагатися перерахунку голосів

Експрезидент США Буш зауважив, що Трамп має право домагатися перерахунку голосів
Експрезидент США Буш зауважив, що Трамп має право домагатися перерахунку голосів

Буш привітав Трампа і його прихильників з впертою боротьбою під час кампанії

Чинний лідер країни Дональд Трамп має право домагатися перерахунку голосів після виборів в країні.

Про це заявив екс-президент США Джордж Буш – молодший.

Він зазначив, що говорив по телефону з обраним президентом демократом Джозефом Байденом.

«Хоча у нас є політичні розбіжності, я знаю, що Джо Байден – гідна людина, яка отримала можливість очолити та об'єднати нашу країну. Я хочу привітати президента Трампа і його прихильників з впертою боротьбою під час кампанії. Він отримав голоси понад 70 млн американців – це видатне досягнення в політичній сфері», – додав він.

Але при цьому, Трамп «має право домагатися перерахунку голосів і подавати судові позови, у суді розв'язувати спірні питання». За словами експрезидента, «американці можуть бути впевнені, що вибори були повною мірою справедливими», а їх результат ясний.

Раніше видання Daily Mail повідомило, що дружина чинного президента США Дональда Трампа Меланія зібралася розлучитися з політиком після оголошення результатів виборів у США.

Як відомо, президент США Дональд Трамп заявив, що про перемогу Джо Байдена на виборах у Сполучених Штатах говорити зарано.

Нагадаємо, Джо Байден проводив ранок зі своєю сім’єю у своєму будинку в штаті Делавер, коли побачив новину про те, що, за прогнозами, він став переможцем рідної Пенсильванії й буде 46-м президентом США. Байден у своїй промові сьогодні ввечері виступить з метою об’єднання країни. Джо Байден обраний президентом США.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: