Радник штабу Трампа спростував повідомлення про заклик оточення президента визнати поразку

Радник штабу Трампа спростував повідомлення про заклик оточення президента визнати поразку
Дональд Трамп заявив, що про перемогу Джо Байдена на виборах у Сполучених Штатах говорити зарано

Міллер підкреслив, що «історія про першу леді також є фальшивою»

Повідомлення про те, що перша леді США Меланія Трамп і зять Дональда Трампа Джаред Кушнер закликали президента визнати поразку на виборах, не відповідають дійсності.

Про це заявив радник передвиборчої кампанії Трампа Джейсон Міллер.

«Це неправда. З огляду на невизначені підсумки виборів у низці штатів, серйозні порушення при голосуванні і брак прозорості в інших, Джаред порадив президенту Дональду Трампу задіяти всі доступні правові методи для забезпечення точності (голосування)», — написав Міллер в Twitter.

Він підкреслив, що «історія про першу леді також є фальшивою».

Раніше телеканал CNN з посиланням на джерела повідомив, що старший радник і зять чинного президента США Дональда Трампа Джаред Кушнер пропонує йому визнати програш на виборах. Аналогічні відомості стосувалися нібито і дружини президента Меланії Трамп.

Пізніше Меланія написала у своєму Twitter, що вимагає чесного підрахунку голосів виборців.

Раніше видання Daily Mail повідомило, що дружина чинного президента США Дональда Трампа Меланія зібралася розлучитися з політиком після оголошення результатів виборів у США.

Як відомо, президент США Дональд Трамп заявив, що про перемогу Джо Байдена на виборах у Сполучених Штатах говорити зарано.

Нагадаємо, Джо Байден проводив ранок зі своєю сім’єю у своєму будинку в штаті Делавер, коли побачив новину про те, що, за прогнозами, він став переможцем рідної Пенсильванії й буде 46-м президентом США. Байден у своїй промові сьогодні ввечері виступить з метою об’єднання країни. Джо Байден обраний президентом США.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: