Принца Ендрю допитають у суді Лондона у справі згвалтування

Принца Ендрю допитають у суді Лондона у справі згвалтування
Американський суд розглядатиме справу принца про згвалтування
фото з відкритих джерел

Син королеви Єлизавети не зміг домогтися відхилення позову проти нього

Справа Вірджинії Джуффре проти принца Ендрю набирає обертів. Дуже ймовірно, що син королеви Єлизавети ІІ все ж постане перед судом. У Нью-Йорку уже відмовили задовольнити клопотання адвокатів принца про відхилення позову проти Ендрю, повідомляють ЗМІ.

Як стало відомо, незабаром на принца чекає дводенний допит у Лондоні, питання будуть, м’яко кажучи, незручними і заодно стосуватимуться Джеффрі Епштейна – опального мільярдера та близького друга принца.

За словами адвоката позивачки (а це один із найвідоміших захисників США 80-річний Девід Бойс), задля вирішення проблеми може бути укладена фінансова угода. Авокати Ендрю своєю чергою наполягають, що якщо сексуальний зв’язок із 17-річною Вірджинією Джуффре і відбувся, то винятково за взаємною згодою сторін.

Раніше американка Вірджинія Джуффре звинуватила принца Ендрю в трьох епізодах згвалтування. За її словами, в перший раз вона була змушена вступити в статевий зв'язок з принцом в лондонському особняку світської левиці Гіслен Максвелл, другий випадок стався в особняку фінансиста Джеффрі Епштейна, третій – на його приватному острові.

Позивачка підкреслила, що в момент здійснення передбачуваного злочину їй було 17 років.

Netflix знайшов першого свідка, який підтвердив присутність британського герцога на оргіях.

Королева Великої Британії Єлизавета II позбавила свого сина принца Ендрю (герцога Йорського) військових звань на тлі скандалу зі звинуваченнями у зґвалтуванні.

Крім звань принц був позбавлений королівського патронажу.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: