У 43 американських штатах цього тижня планують послабити карантин

У 43 американських штатах цього тижня планують послабити карантин

США залишаються країною, де зафіксована найбільша кількість хворих та померлих від хвороби, спричиненої новим коронавірусом

43 з 50 штатів планують до кінця тижня повністю або частково зняти карантинні обмеження

Переважна більшість американських штатів – 43 з 50 – планують до кінця тижня повністю або частково зняти карантинні обмеження та відновити роботу бізнесу й інших установ.

Про це повідомляє телеканал CNN.

«До 10 травня щонайменше 43 штати повністю або частково відкриються (після карантину – ред.)», - йдеться у повідомленні.

Рішення приймають губернатори в кожному штаті, однак на федеральному рівні президент США Дональд Трамп вже давно виступає за скасування карантинних обмежень з метою відновлення економічної діяльності.

Як повідомлялося, США залишаються країною, де зафіксована найбільша кількість хворих та померлих від хвороби, спричиненої новим коронавірусом. За останніми даними, в США виявлено більше 1,206 млн інфікованих осіб. При цьому, більше 71,1 тис. людей померли, 189,7 тис. одужали повністю.

До слова, станом на 9:00 6 травня в Україні 13 184 лабораторно підтверджені випадки Covid-19, з них 327 летальних, 2 097 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 487 нових випадків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: