У КНДР звільнили трьох топ-чиновників

У КНДР звільнили трьох топ-чиновників

В збройних силах КНДР були розбіжності через підходи Кім Чен Ина до Південної Кореї і Сполучених Штатів

Троє вищих військових чиновників Північної Кореї були звільненні перед зустріччю північнокорейського лідера Кім Чен Ина з президентом США Дональдом Трампом, яка готується на 12 червня.

Про це пише Reuters.

Джерела агентства припускають, що в збройних силах КНДР були розбіжності через підходи Кім Чен Ина до Південної Кореї і Сполучених Штатів.

За даними агентства Yonhap, посад позбулися начальник оборони Пак Юн Сік, начальник генштабу «Корейської народної армії» Рі Мен Су і директор політбюро Кім Чен Гак. 

Раніше повідомлялося, що Північнокорейська делегація передасть американському президентові Дональду Трампу лист лідера КНДР Кім Чен Ина.

29 травня Білий дім підтвердив зустріч держсекретаря Майка Помпео з представником КНДР в Нью-Йорку.

Раніше повідомлялося, що представник уряду КНДР, який очолював розвідку країни, Кім Йонг Чоль відправився в США. Перед цим він перебував із візитом в Пекіні

Нагадаємо, лідер Північної Кореї Кім Чен Ин упевнений, що саміт, на якому він має зустрітися з президентом США Дональдом Трампом, повинен відбутися.

Раніше 24 травня Трамп скасував зустріч з Кім Чен Ином, оскільки вважав недоцільним проводити її після «злоби і відкритої ворожнечі», яку лідер Північної Кореї продемонстрував у своїх нещодавніх заявах.

Згодом стало відомо, що делегація Білого дому відправиться до Сінгапуру для підготовки саміту між Трампом та Кім Чен Ином не зважаючи на те, що Трамп скасував цю зустріч.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: