Українцям дозволено в'їзд до Чорногорії, але за однієї умови

Українцям дозволено в'їзд до Чорногорії, але за однієї умови

Уряд Чорногорії дозволив українцям в’їзд на свою територію

Відповідні зміни набувають чинності опівночі в неділю 21 червня

Уряд Чорногорії дозволив в'їзд на територію країни туристам з України. При цьому українські громадяни мають надати негативний ПЛР-тест на коронавірус, зроблений не пізніше 48 годин від моменту прибуття. Про це повідомляє пресслужба уряду Чорногорії.

«Країни, мешканці яких можуть в'їхати до Чорногорії, якщо вони нададуть негативний тест ПЛР-тест на SARS-CoV-2, здійснений акредитованими лабораторіями, це: Албанія, Боснія та Герцеговина, Косово, Туреччина, Ізраїль, Польща, Румунія, Італія та Україна. Тест повинен бути зроблений не більш як 48 годин до того», - йдеться у повідомленні.

Відповідні зміни набувають чинності опівночі в неділю, 21 червня.

У Чорногорії запровадили правила зон для в'їзду до країни. Країнам з зеленої зони дозволено в'їзд без обмежень, з жовтої - з негативним ПЛР-тестом на Covid-19. Країнам з червоної зони заборонено в'їзд до Чорногорії. Україна увійшла до жовтої зони.

Раніше повідомляли, що Чорногорія, яка 2 червня оголосила про завершення епідемії коронавірусу, повідомила 15 червня про підтверджений імпортований випадок інфікування.

Зазначимо, у Всесвітній організації охорони здоров’я попередили, що пандемія коронавірусу вступає у «нову і небезпечну» фазу, коли люди втомлюються від протиепідемічних заходів, які до того завдали серйозних економічних збитків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: