«Найкращий іноземний студент». Українець отримав відзнаку військової академії Британії (фото)

«Найкращий іноземний студент». Українець отримав відзнаку військової академії Британії (фото)
Українець став кращим серед студентів із 26 країн світу
фото:facebook.com/ukinukraine

Донька Королеви Єлизавети нагородила українського кадета відзнакою

Українець Павло Лейсі став найкращим іноземним студентом Королівської військової академії сухопутних військ Великої Британії у Сандгерсті та отримав особливу відзнаку – Міжнародний меч. Про це повідомило у Facebook посольство Великої Британії в Україні.

Королівська Принцесса Анна вручає нагороду українцю/фото:facebook.com/ukinukraineКоролівська Принцесса Анна вручає нагороду українцю/фото:facebook.com/ukinukraine

Щороку відзнака присуджується кадету, який продемонстрував найкращі результати у навчанні. Цього року в Академії навчалися офіцери з 26 різних країн.

Нагородження відбулося під час Параду Суверена/фото:facebook.com/ukinukraineНагородження відбулося під час Параду Суверена/фото:facebook.com/ukinukraine

«Нагороду українцю вручила Її Королівська Високість принцеса Анна на урочистій церемонії під час Параду на честь Суверена. Щиро вітаємо Павла з цим важливим досягненням та бажаємо нових успіхів», – зазначається у повідомленні посольства.

Відзнака українського кадета/фото: facebook.com/ukinukraineВідзнака українського кадета/фото: facebook.com/ukinukraine

6 грудня президент надав звання Героя України загиблому на Донбасі бійцеві. Петро Полицяк загинув при обороні Донецького аеропорту 20 січня 2015 у віці 22 роки.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: