Мобілізація в Росії: Міноборони вказало на приховані пункти указу Путіна

Мобілізація в Росії: Міноборони вказало на приховані пункти указу Путіна
фото з відкритих джерел

Збройні сили України знають, що ховається за прихованими пунктами 

В указі російського диктатора Володимира Путіна про призов резервістів на військові збори є два розділи з позначкою «таємно». Про це повідомляє Міністерство оборони України.

«Указ російського диктатора про екстрений призов резервістів на військові збори містить два приховані розділи з грифом «таємно». Збройні сили України та українська земля добре знають, що такі пункти зазвичай означають для росіян», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за повідомленням британської розвідки Російська влада, аби відтермінувати нову відкриту обов'язкову мобілізацію у країні, націлилася на робітників-мігрантів із Центральної Азії в Росії для відправки на війну.  Як зазначається у зведенні, вербувальники відвідували мечеті та імміграційні служби для найму. В імміграційних службах співробітники, які говорять таджицькою та узбецькою мовами, регулярно намагаються завербувати мігрантів. За даними британської розвідки, висока щомісячна заробітна плата та бонуси при наймі спонукають деяких трудящих-мігрантів зареєструватися. Цих новобранців швидше за все відправляють на українську лінію фронту, де рівень втрат надзвичайно високий.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: