«Зміни незворотні». Соратник Путіна виступив із цинічною заявою про «референдуми»

«Зміни незворотні». Соратник Путіна виступив із цинічною заявою про «референдуми»
Медведєв вважає, що анексія територій України «відновить історичну справедливість»
фото: Associated Press

Дмитро Медведєв долучився до хвилі пропагандистських заяв про «необхідність» так званих референдумів для анексії окупованих Росією територій України

Заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв заявив, що завдяки анексії окупованих Росією територій Донецької та Луганської області «геополітична трансформація у світі набуде незворотного характеру». Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

Медведєв у пропагандистському пості заявив, що проводити референдуми необхідно для «системного захисту» жителів окупованих Донецької та Луганської областей, а також для «відновлення історичної справедливості».

«Референдуми» повністю змінюють вектор розвитку Росії на десятиліття. І не лише нашої країни. Оскільки після їх проведення та прийняття нових територій до складу Росії геополітична трансформація у світі набуде незворотного характеру», – написав Медведєв.

Заступник голови Ради безпеки Росії запевнив, що анексовані території Росія не поверне і після зміни влади у країні.

«Посягання на територію Росії – злочин, вчинення якого дозволяє використовувати всі сили самозахисту. Але не менш важливо, що після внесення змін до Конституції нашої держави жоден майбутній керівник Росії, жодна посадова особа не зможе повернути ці рішення назад. Саме тому цих «референдумів» так бояться у Києві та на Заході. Саме тому їх необхідно проводити», – написав він.

«Зміни незворотні». Соратник Путіна виступив із цинічною заявою про «референдуми» фото 1

Зазначимо, «референдум» про входження «ЛНР» до складу Росії відбудеться 23-27 вересня. Також ватажок Денис Пушилін вніс до парламенту «ДНР» законопроект про «референдум» стосовно входження до Російської Федерації. Він призначений на ті ж дати, що і в «ЛНР» – з 23 по 27 вересня.

Так званий «референдум» не території окупованої Херсонщини та Запорізької області загарбники  також планують провести з 23 по 27 вересня.

Нагадаємо, як зазначають аналітики американського Інституту вивчення війни, обговорення необхідності негайної анексії Росією Луганської та Донецької областей свідчить про те, що контрнаступ України на півночі викликає паніку маріонеток російської влади і осіб, що ухвалюють рішення в Кремлі. 

Читайте також: Референдуми в «ЛДНР», як примушування Путіна до…

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: