Андрій Лозовий Політик, народний депутат України VIII скликання

Російську агентуру на Рівненщині очолює... священник

Священник УПЦ московського патріархату, керівник юридичного відділу Рівненської єпархії, протоієрей Віктор Земляний
фото з відкритих джерел

Відкритий лист до керівника служби безпеки в Рівненській області Андрія Тимченка

Пане полковнику!

Служба Безпеки України здійснила історично важливий крок – вперше за всі роки Незалежності спіробітники Служби прийшли з обшуками в головний офіс ФСБ-шної агентури в Україні – Києво-Печерську Лавру. Український народ, який нині неймовірно дорогою ціною захищає своє право на Незалежність – сподівається на результат. Сподівається, що огидні московські попи вчергове не відкупляться.

Андрію Анатолійовичу, Вам чудово відомо, що на нашій рідній Рівненщині впродовж багатьох років зухвало і нахабно діє мережа російської агентури. Яку очолює так званий священник Віктор Земляний.

Отже, скажіть, будь ласка, пане полковнику, скільки ще ракет і дронів з території московії і Білорусі має прилетіти в наш рідний край, щоб Служба безпеки почала щось робити з московською агентурою на нашій землі?

Ви ж чудово знаєте, як щонеділі та на інших службах вони зомбують наших земляків, особливо психічно вразливих людей похилого віку. Ви ж чудово знаєте, що вони несуть кров, розруху і страждання дітей, жінок, стариків…

Ви ж чудово знаєте, скільки кращих з кращих щодня гине на лінії вогню і не тільки там внаслідок російської агресії, мерзенні посіпаки якої абсолютно спокійно продовжують свою диверсійну діяльність на Рівненщині. Ви ж чудово знаєте, як тітушок їм постачає кримінальний «авторитет» Саша Длінний. Ви ж чудово знаєте, як один колишній керівник Служби безпеки України щомісяця передає на цю диверсійну діяльність гроші в одному київському офісі на вулиці Іллінській (вони кажуть, що передають гешефт і Вам – особисто я в це не вірю і дуже сподіваюсь на Ваш здоровий глузд).

Ви ж чудово знаєте, як їхній формальний керівник владика Пімєн (якого ФСБ завербувало погрозою оприлюднити особисті відео за його участі) хизується гарними стосунками з Вами. Ви ж чудово знаєте, як згадані вище фактичний керівник ФСБ на Рівненщині отець Віктор Земляний і кримінальний авторитет Длінний (він же Олександр Рожчук) понтують, як вони кажуть, дружніми стосунками з Вами.

Ви ж чудово знаєте, що на Рівненщині проживає сестра настоятеля Києво-Печерської Лаври владики Павла (більш відомого як Паша Мерседес), котра проводить диверсійну діяльність у Рівненськоиу районі і на дев'ятий (!) місяць (!) дев'ятого (!) року війни Росії проти України не несе за це жодної відповідальності.

Ви ж чудово знаєте, що московські попи кожного дня по факту вставляють ножа в спину захисникам України на рівненсько-білоруському кордоні – проводять антиукраїнську пропаганду включно із поширенням відповідних листівок (жоден тираж яких не був затриманий!), зливають місця дислокації наших бійців, публічно (!) переконують місцеве населення не допомагати нашим воїнам.

Відповідно виникає тільки одне питання: для чого на Рівненщині СБУ?

Читайте також:

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: