Андрій Іллєнко Народний депутат України 7, 8 скликань

Поліція не вважає злочином знищення 400 дерев біля метро «Лісова» у Києві

Фото: Центр моніторингу влади / Facebook

Зловмисники свердлили глибокі отвори у стовбурах дерев. Далі заливали туди отруйні речовини аби дерева загинули

Вчора разом з депутатами Київради-свободівцями Михайло Буділов та Іван Картавий, а також Олександр Рудоманов провели обстеження ділянки між Броварським проспектом та вул. Кіото біля метро «Лісова».

Нагадаю, що на цій території злочинцями було пошкоджено близько 400 дерев. Зловмисники свердлили глибокі отвори у стовбурах дерев. Далі заливали туди отруйні речовини аби дерева загинули.

Як з'ясувалось, поліція досі не порушила кримінальне провадження за цими фактами, хоч інформація про пошкодження дерев до них дійшла давно.

Мною підготовлене відповідне депутатське звернення з вимогою до поліції негайно розпочати розслідування та покарати винних.

Якщо якісь відморозки вважають, що знищивши дерева вони отримують змогу розпочати на цій ділянці якесь будівництво - вони дуже помиляються. Нічого побудувати ми там не дамо, а ліс буде відновлено.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: