Борислав Береза Народний депутат 8 скликання

Звільнення «азовців»: перші підсумки

124 захисники, звільнені з полону, належать до офіцерського складу
фото: СБУ

У Росії багато прихильників війни сприйняли обмін як знущання з них

Давайте підіб'ємо підсумки вчорашнього обміну. На тлі оголошення Путіним про часткову мобілізацію населення, яка викликала паніку у більшості росіян і багатьох змусила шукати варіанти виїхати з Росії або ухилитися від призову, цей обмін виглядає як додаткове приниження для росіян.

Адже «Азов» та захисники Маріуполя стали символами опору рашистам. І замість обіцяного суду над ними росіянам повідомляють, що захисників Маріуполя обміняли на рашистів та... Медведчука. Останній – це вже глузування з росіян. Навіть пропагандон Соловйов не хотів чути про обмін азовців на Медведчука. Але в результаті відбувся саме такий обмін, у якому кума Путіна обміняли на командирів «Азова».

І це в Росії багато прихильників війни сприйняли як знущання з них. Також слід зазначити, що звільнено й іноземців, які воювали на боці України, і це було передбачувано. Росіяни та їхні маріонетки з ОРДЛО не посміли привести в дію свою обіцянку стратити їх.

Самим обміном дуже задоволений. І навіть те, що за умовами обміну командири «Азова» будуть у Туреччині, а не в Україні – прийнятно. Краще у Туреччині ніж у концтаборі у росіян. А те, що деякі росіяни пишуть, що цей обмін викликає у них почуття, що їм «ніби **** по губах поводили», то це додатковий фактор, який мені подобається.

Нагадую, усього звільнено з російського полону 215 наших військових. Швидкого відновлення всім їм та подяка всім тим, хто зробив усе можливе, щоб обмін відбувся.

Читайте також: Штурмують кордони. Як росіяни тікають від путінської мобілізації
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: