Володимир Бондаренко Депутат Київради (Батьківщина)

Владу в Києві може очолити пенсіонер родом з Донбасу

Анатолій Голубченко, який є прямим уродженцем Донеччини

Усунення з посади першого заступника голови КМДА Олександра Мазурчака, до речі, одного з найбільш адекватних управлінців у адміністрації Попова, може мати серйозні наслідки і для самого Олаксандра Павловича. Адже якраз Мазурчак був одним з небагатьох, хто в збірній «солянці» київської влади прийшов разом із Поповим із попередньої роботи в Мінжитлокомунгоспі. Інших, в основному, він «унаслідував» від Черновецького або отримав від лобістів із різних провладних груп.

Тепер, коли звільнилась посада першого заступника, між різними групами впливу може розпочатися жорстка боротьба за цю вакансію. Найвірогіднішим переможцем у ній може стати нинішній заступник Попова Анатолій Голубченко, який є прямим уродженцем Донеччини, а це сьогодні стало визначальним фактором у кадрових розкладах.

До такого передбачення мене схиляє той факт, що якраз Голубченко вийшов «сухим із води» в останньому «сніговому» скандалі. Зовсім незрозуміло , чому у відставку відправлено Мазурчака, а не Голубченка, який безпосередньо відповідає за роботу Київміськавтодору, Київпастрансу ,торгівлю в місті та утилізацію відходів. І саме Голубченко був безпосереднім виконавцем усіх заходів із прибирання снігу, які так і не відбулися. Адже саме на його ділянках відповідальності і стався фактичний ПРОВАЛ міської влади.

Але чому звідьнили не Глоубченка, а Мазурчака, який хоч і був першим заступником голови, все ж відповідав за інші напрямки? Питання цікаве, і відповідь на нього можуть дати події в столиці з наближенням виборів. Я не здивуюся, якщо через деякий час державну владу в Києві очолить пенсіонер Голубченко, який поповнить когорту української геріатричної влади.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: