Діалог Порошенка та Керрі відсунув на другий план пригоди Саакашвілі

Петро Порошенко

У США кожен суд - антикорупційний

Діалоги смислів до кінця тижня нарешті витіснили ̶с̶і̶м̶е̶й̶к̶у̶ ̶К̶а̶р̶д̶а̶ш̶ь̶я̶н̶ готельні пригоди Саакашвілі.

Класний діалог на YES:

Порошенко: «А де існує антикорупційний суд? В країнах, які показують хороші результати боротьби з корупцією. В Кенії, наприклад, в Уганді, в Малайзії. Можливо причина не в назві, а в довірі, функціонуванні та професійності судової системи», - наголосив Порошенко.

Джон Керрі: «Я хочу відповісти тим, що у нас кожен суд – антикорупційний. І спецпрокурор зараз розслідує справу щодо президента».

PS Мова йшла про спецпрокурора Роберта Мюлера і справу щодо російських зв'язків сім'ї Трампа, втручання Росіі у американські вибори, обставини звільнення Джеймса Комі і тд. Там регулярно раз у два тижні з'являються подробиці і повороти, які потягнуть у майбутньому точно на рейтинговий серіал.

Єдине застереження, що все трішки не так, чим в Америці у нас, по цьому епізоду. У Мюллера - Служба в морській піхоті і В'єтнамі, заробітки в юридичній фірмі на захисті інтересів Sony I Apple. 12 років на чолі ФБР і перевлаштування роботи цієі служби на виклики після теракту 11 вересня. Ніяких чорних шкарпеток під білі шорти, членства в корупційних федераціях футболу, замість надвисоких премій за перепрацювання - легальні гонорари за лекції та виступи.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: