Новий очільник ДБР Труба та його команда

Роман Труба

Є певна сатисфакція, що Матіос з Горащенковим опинились за бортом

1. Поганий той прокурор Пустомитівки, що не мріє очолити ДБР.

2. На кольоровій фотці поестетичніше ніж на ч/б.

3. Всі ці хлопчики і баришні середньої руки матимуть випробовування серйозніше за конкурс на посади. Політичними спокусами, першою справою, можливостями піару і маніпуляціями суспільною думкою, молодими антикорупціонерами. Корчак із Ситником оці тести уже не пройшли, лише за останній тиждень профукавши весь кредит довіри. Холодницький за безплатний футбол готовий сидіти у vip-ложі з тими, по кому повістка першою плаче.

4. Попри те, що Труба приклад швидкого кар’єрного зростання по-українськи, а Варченко екземпляр, коли покровитель вирішує все, є певна сатисфакція, що Матіос з Горащенковим опинились за бортом. Краще політичний дуалізм чим ексцентричність і новий фаворит Петра в стилі овоща Вовка в НКРЕ)

5. Не чесать по п’яні фігні журналісткам в пабах. Менше піаритись за допомогою Лещенка і Саакашвілі. Забуть про політичні амбіції і так витягнувши лотерейний квиток, що виніс тебе із третього ешелону у великі державницькі топи. Що не знамениті переможці так це справа. Коли Ситника з Холодницьким вибирали, просунуті блогери теж питали: ху із ці молоді підсвинки? А зараз нічо, і впізнавані, і звьозди. І амбіції є)

Читайте також: Прорив Труби. Хто очолив Державне бюро розслідувань (досьє)

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: