Підсумки маршів Саакашвілі: перемогу отримують не кількістю стрімів і прапорів

Сутички прихильників Саакашвілі з поліцією
Фото: apostrophe.ua

Який стосунок до бариг мають кияни, які прийшли послухати класичний американський джаз?

1. Посли Канади і Великобританії засудили спробу штурму Жовтневого палацу. Тепер не відмажешся, що грузинському десанту держдеп дозволив робити в столиці все що завгодно. Заради боротьби з корупцією і баригами. І чарочок в «Гіві Рубінштейні».

2. Усього два з лишком роки знадобилося Саакашвілі, щоб із кумира грузинських реформ перетворитися в київського рейдера концертних залів та вандалів кондитерських.

3. Боротьба з баригами — це мітинги під АП і в урядовому кварталі. Який стосунок до бариг мають кияни, які прийшли послухати класичний американський джаз — хрін його знає.

4. Саакашвілі, Сандра, Сакварелідзе — люди, які мають таке ж відношення до Євромайдану, як діти лейтенанта Шмідта Ільфа і Петрова до реальних потомків революціонерів. А чи не хотіли б ви так само зняти кімнатку в Концертному залі Тбілісі? Чи там попросту не дадуть такої анархії, які дозволяють наші правоохоронці ?

5. Відмовки про оренду кімнат. Кімнати/квартири наче за договором винаймають. Без десятків тітушок і зламаних дверей. Наочно — кострубата провокація, відсутність стратегії, комунікації між соратничками. Плюс — свідоме підбурювання прихильників на протиправні діі. Усе це в підсумку має привести до того, щоб на заклик «Киев вставай!», Київ нарешті сказав: «Ідіть всі нах...».

6. Як же задрало юзання «плине кача» задля дибілоідних акцій. Хто там політтехнологи крім Гайдая? Під «качу» труни на відспівування носили. Перед ними люди на коліна в майданівський бруд і сажу ставали. Які нафіг морди в балаклавах і виламані двері?

7. Прогнозую, що під час наступних недільних маршів братимуть традиційний Козацький. Для кращої боротьби з баригами можна посягнути на ресторан Липський і багатоповерхівку на Грушевського,9, де має апартаменти Порошенко. Можна придумати чергову історію про оренду заради жінок революціонерів.

8. Підсумок усіх відгуляних недільних маршів. Перемогу отримують не кількістю стрімів і сплагіачених прапорів. Не кількістю крикунів і укомплектованістю родини лідера. Організація і дисципліна, чітка мета. Нічого такого в союзі Саакашвілі і Соболєва нема, тому і результати такі собі.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: