Не задурюйте собі голову черговим перемир'ям

facebook.com/ivan.zatoplyayev

Слід акуратно чистити зброю і допомагати армії. Але без паніки, просто тверезо дивіться на речі.

Перемир'я справді виконується і кількість обстрілів позицій українських військових справді знизилась. По цьому питань нема жодних. Є порушення, але це стрілецька зброя, гранатомети, що в порівнянні з артилерією є дитячим садком. Це з одного боку.

З іншого — не треба давати цьому задурити собі голову. У нас уже були такі перемир'я і якраз вони були перед самими страшними боями.

В Краматорську були міністри закордонних справ Франції та Німеччини, фотографувались там. Звісно, що при них Росія не хоче показувати, що вона є на Донбасі, що там іде війна, тому була тиша. Тим більше, що у Краматорську і Слов'янську не чути війни, бо це за 100 кілометрів від лінії зіткнення. Але тільки міністри поїдуть або ж закінчиться чергова Нормандська зустріч — витягнуться стволи і почнеться та сама історія.

Військових навпаки ця тиша трохи напрягає. Так само тихо було перед Дебальцево, перед Донецьким аеропортом, а потім дійшло до того, що в цей аеропорт ми заїжджали через їхні блокпости. Звісно, у Росії вже нема ресурсу влаштовувати нам такі бурі, але паскудити вона ще може. Росія втикнула нам у серце ножа і тепер, коли їй вигідно, смикає за нього. Добити нас не може, ми її теж, але може створювати нам проблеми, коли їй завгодно. От вона це і робить.

Тому не треба задурювати собі голову черговим перемир'ям. Слід акуратно чистити зброю і допомагати армії. Але без паніки, просто тверезо дивіться на речі.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: